Suomenluonto.com Kuvia ja tapahtumia Suomesta ja suomalaisesta luonnosta.
Kuvat Lue vieraskirjaa Kirjoita vieraskirjaan 
     
     
Myynnissä ympärivuotiseen käyttöön soveltua kesämökki parhaalta paikalta puhtaan järvenrannalta. Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin!

 

Tervetuloa!

Tutustumaan suomenluonto.com sivuille. Näillä sivuilla on kuvattuna ensisijaisesti Suomen luontoa ja maisemaa sekä kuvia löytyy myös erilaisista tapahtumista. Suomenluonto albumissa olevat kuvat on otettu etupäässä Savossa Ylä- ja Koillis-Savon alueella. Muualla eri puolilla.Suomea otetuissa luonto- ja tapahtumakuvissa albumiin on laitettu maininta kuvienottopaikasta. Sivuilla olevien kuvien määrää on tarkoitus kasvattaa jatkuvasti eri aihepiireihin.


Suomenluonto.com  ylläpitäjät:

Lyhyesti kerrottuna asumme kauniin luonnon keskellä ja luonnossa liikkuminen sekä luonnon havainnointi päivittäin on muotoutunut meille henkisiä voimavaroja antavaksi sekä stressiä laukaisevaksi elämäntavaksi. Luonnosta sen monimuotoisine kasvi- ja eläinlajeineen on tullut ikään kuin "ystävä", jota haluamme omalta osaltamme suojella ja tehdä myös tunnetuksi albumissa olevin kuvin. Harrastuksiimme kuuluu mm. luonnon kuvaamisen ja retkeilyn lisäksi veneily, kalastus, marjastus sekä sienestys. Luonnossa liikkuessamme elämme jokaisen neljä vuodenaikaa täysillä mukana. Näiden albumissa olevien kuvien myötä toivomme, että  kuvistamme on myös Sinulle hyötyä ja ennen kaikkea iloa.


Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan suomenluonto.com luontokuviin! Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan kuviamme julkaisukäyttöön tai Sinulla on muuta kuviin liittyvää asiaa, yhteystietomme ja helppokäyttöisen yhteydenottolomakkeen löydät sivun alareunasta. 


Luontokuva- albumisivu, jossa kuvat sijaitsevat, avautuu uuteen ikkunaan ja tämä nyt avoin ensimmäinen sivu jää avoimeksi selaimeen avautuneen albumisivun alle. Tällä tavoin sivujenvälistä siirtymistä on nopeutettu ja helpotettu. Avoimia sivuja voi siis näin vuorotella alapalkin avulla, mikäli lisäät sinulle mieluisten kuvien nimiä tai numeroita tämän sivun alareunassa näkyvään yhteydenottolomakkeeseen. 

Jos joku albumissa olevista kuvista "tuntuu omalta", voit ottaa yhteyttä suomenluonto.com sivujen ylläpitäjiin alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse ja ostaa edullisesti isommalla resoluutiolla olevia käsittelemättömiä alkuperäisiä kuvia. 

Näillä suomenluonto.com sivuilla olevia ja albumiin laitettuja kuvia saat toki vapaasti käyttää kotonasi ilman lupaamme esim. työpöydän taustakuvana  tai yksittäiskappaleena korttiin tms. 

Suurempiin määriin painatuksia tai internet- tai muihin vastaaviin julkaisuihin on ostettava kuvan kertajulkaisuun oikeuttava käyttöoikeus. Kuvien julkaisun yhteydessä on aina mainittava  copyright suomenluonto.com, ellei toisin sovita. 

Kuvia, joissa on ihmisiä, ei saa käyttää pornograafisissa-, seksi-, viihde-, deitti-, tai niihin verrattavien palveluiden mainonnassa, tiedotuksessa tai markkinoinnissa, eikä niitä saa myöskään käyttää siten, että kuva loukkaa ihmisen identiteettiä. Mikäli kuvissa näkyy logoja tai muita tekijänoikeudellisesti suojattuja merkkejä, kuvia ei saa käyttää siten, että käyttö loukkaa tuotteen oikeudenomistajien ammatillisia, kaupallisia tai taiteellisia arvoja. Kuvan julkaisemisesta vastaat loppukäyttäjänä. Julkaisuoikeutta kuviin et saa siirtää ilman lupaamme kolmansille osapuolille.

Käyttökohde määrää kuvien hinnan. Hinnat pyritään joka tapauksessa pitämään ostajan kannalta aina edullisena. Esim. nettiin sivulle laitettuna tai muu sähköinen kertajulkaisuun oikeuttava käyttöoikeus 20 €/kuva. Aikakauslehti, sanomalehti, kirja, kalenteri, kortti, tiedotuslehti, messujuliste tai muu vastaava painotuote  kertajulkaisuun oikeuttava käyttöoikeus 40 €/kuva. Kuvien hinnat eivät ole sidottu kuvien julkaisumäärään (eli esim. 1-100000 kappaletta hinta sama). Lopullisesta kuvan omistusoikeudesta sovitaan hinta erikseen, tämän jälkeen kuva ei ole muiden julkaisukäytössä. Tai vaihtoehtoisesti kuva/kuvat varastoidaan eri maksusta sovituksi ajaksi pois muiden kuvan julkaisijoiden käytöstä esim. 6 kk/80 €. Valitsemasi kuvat saat myös cd:lle/dvd:lle poltettuna postiennakolla kotimaahan 25 €/cd (sis.cd:n tai dvd:n ja postikulut). Kuvat saa erikseen sovittuna myös sähköpostilla, kun kuvat on maksettu ennakkoon. Sähköpostilla lähettämisestä ei peritä erikseen maksua. Sähköpostilla lähetettynä kuvien formaatti on JPG tai ZIP- pakattu. Alkuperäiset kuvat pyritään toimittamaan aina mahdollisimman korkealla resoluutiolla, tällöin kuvien vastaanottajalla tulee olla riittävästi varattuna sähköpostilaatikko tilaa. Kuvien mahdollisesta käsittelystä on sovittava erikseen. Julkaisuista, joihin suomenluonto.com kuvamateriaalia on käytetty, on lähetettävä näytekappale tai web-julkaisuista linkki suomenluonto.com ylläpitäjille. 

Yhteydenotto suomenluonto.com ylläpitäjiin:

Suomenluonto.com:in sähköpostiosoite.

Vieraskirjasta on myös mahdollista lähettää yksityisviesti.


Puh. 050-4066 725

Lomakkeessa *merkityt tiedot pakollisia.

 

Etunimi:*
Sukunimi:*
Lähiosoite:*
Postitoimipaikka:*
Postinumero:*
Sähköpostiosoite: *(S-postiosoitteesi on tärkeää olla oikein kirjoitettu.)
Kuvien, joista kiinnostuin, numero tai nimi ja

albumin kategoria (esim. Kevät, Kesä, jne.)

Minuun otetaan yhteyttä valitse:*

 

Kirjoita tähän alla olevaan laatikkoon tiedustelusi kuvista, tai muuta asiaa.

 
     

© 2004-2007 suomenluonto.com